ʻaoʻao

nūhou

Pehea ʻoe e koho ai i nā ʻoki lauoho?

ʻO nā ʻoki lauoho he mea koʻikoʻi i loko o kahi salona lauoho, no laila ma ke ʻano he mea hoʻomaʻamaʻa lauoho he mea pono e loaʻa i kahi ʻoki ʻoi a paʻa.He mea nui ka loaʻa ʻana o kahi ʻoki ʻoki a paʻa i hiki iā ʻoe ke hoʻohana me ka maʻalahi a me ka wikiwiki e hana i kahi hiʻohiʻona e māʻona ai kāu mea kūʻai aku.No laila he aha nā ʻano o kahi ʻoki lauoho maikaʻiapehea ʻoe e koho ai i kahi ʻoi a paʻaʻoki lauoho?

1. ʻOi ka maka

Paʻakikī a ʻaʻole maʻalahi nā ʻoki, hiki i nā ʻoki ʻokiʻoki ke ʻoki wikiwiki i ka hapa nui o ka lauoho ke hoʻohana ʻia, a hiki ke ʻoki i nā lauoho hou aʻe me kēlā me kēia neʻe pani ʻana, kūpono loa ia no ka ʻoki ʻana i ka lauoho a me ka hoʻopau ʻana (ʻaʻole e ʻoki i ka lauoho me nā ʻoki ʻokiʻoki e hoʻokaʻawale i nā hopena. a me ka ʻeha)

2. Nā laina holoʻokoʻa maʻalahi

ʻO nā laina maʻemaʻe o ka ʻokiʻoki, nā lima ʻoluʻolu a me nā lima i hoʻolālā ʻia a ergonomically e kōkua i ka waiho ʻana i ka manamana lima i kahi kūlana ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o nā ʻoki lauoho kahiko.ʻOiai ʻo ka poʻe ʻoki lauoho e hoʻopau kokoke i ka lā a pau i ka ʻoki lauoho, pono ka loaʻa ʻana o kahi ʻoki māmā a maʻalahi i ʻole ʻoe e luhi i ka hoʻohana ʻana iā lākou no ka manawa lōʻihi i ke kaʻina ʻoki.

3. Mea maikaʻi loa

ʻO ke kila 9CR-440C, hiki ke hoʻohana no ka manawa lōʻihi, ʻaʻole maʻalahi e mae a deform, ʻālohilohi a maʻalahi ka ʻili.

He mau manaʻo liʻiliʻi kēia i ke koho ʻana i nā ʻoki lauoho, pono e kūʻai nā mea hoʻolale e like me kā lākou mau hana ponoʻī o ka hoʻohana ʻana, no ka mea he ʻano lima like ʻole kēlā me kēia kanaka a me nā pono like ʻole no nā kumu like ʻole.I ke kūʻai ʻana i nā ʻoki lauoho, hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā lākou e ʻike inā he māmā a ʻoluʻolu hoʻi e hoʻohana a inā lawa lākou.

* Inā makemake ʻoe i kā mākou huahana, e ʻoluʻolu e kelepona i kā mākou mea kūʻai aku.leka uila:gxhjbarbers@gmail.com, Pūnaewele:https://www.hjbarbers.com/

zxcxzcx2

Ka manawa hoʻouna: Dec-12-2022