ʻaoʻao

nūhou

He aha ke ala maikaʻi loa e hoʻomaʻemaʻe ai i kaʻu mau ʻoki lauoho?

Ma ke ʻano he barber a i ʻole ka lauoho, e ʻike paha ʻoe iā ʻoe iho e hoʻomaʻemaʻe i kāuʻoki lauoho uilai kekahi mau manawa i ka lā.E pili ana i ke ala maikaʻi loa e hoʻomaʻemaʻe ai i kāu mau ʻoki lauoho uila, he koho maikaʻi paha nā ʻanuʻu aʻe.

28

1. Inā hoʻohana ʻia kāu mau ʻokiʻoki me kahi pilina mana, e wehe iā lākou a kāpae i ke kaula mana

2. Wehe i nā mea pono āu e hoʻohana nei

3. E hoʻohana i ka pulupulu hoʻomaʻemaʻe no ka wehe ʻana i ka lauoho a me nā ʻōpala mai nā ʻoki lauoho

4. E hoʻohana i kekahi disinfectant e wehe i ke koena o ka lauoho a me ka ʻōpala i mea e pale aku ai i ka hoʻohaumia ʻana

5. Ma mua o ka holoi ʻana i ka maʻemaʻe, e ʻoluʻolu e hahai i nā ʻōlelo aʻoaʻo ma ke kini e pīpī i ka manawa

6. E kau i ka pulupulu plastik a i ʻole ka lehu palena i loko o ke kini o ka disinfectant a waiho i kahi no ka lōʻihi e pono ai ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka mea kūʻai aku.

I ka pau ʻana o ka hana o ka lā a i ʻole ka pule, makemake paha ka poʻe ʻokiʻoki e hoʻomaʻemaʻe hohonu i kā lākou mau ʻoki lauoho.

No ka hoʻomaʻemaʻe hohonu ʻana i nā ʻokiʻoki, e wehe mua i nā ʻāpana ʻokiʻoki me ka screwdriver, a laila palaki i nā mea pono a pau me kahi pulupulu, a ukali ʻia e kekahi mea hoʻomaʻemaʻe a i ʻole ka wai hoʻomaʻemaʻe wai i loko o kahi pola pāpaʻu.Me ka holo ʻana o ka ʻoki lauoho uila, e kaomi i ka piko o ka maka i loko a e hoʻomaʻemaʻe ia no kekahi mau kekona ma mua o ka wehe ʻana i ka piko a holoi ʻia me kahi kāwele maʻemaʻe.

* Hāʻawi ʻo Hjbarbers i nā huahana hoʻomaʻamaʻa lauoho ʻoihana (nā ʻoki lauoho ʻoihana, nā ʻūlū, nā ʻoki, ka lauoho lauoho, ka lauoho lauoho). gxhjbarbers@gmail.com, WhatsApp:+840328241471, Ins:hjbarbersTwitter:@hjbarbers2022Line:hjbarbers, e hāʻawi mākou iā ʻoe i ka lawelawe ʻoihana a me ka lawelawe ma hope o ke kūʻai aku.


Ka manawa hoʻouna: Feb-04-2023